Fragmenten

Video

In december 2008 bracht Maikel Harte de eindejaarsshow 'De Stamhast' op de planken. Uit de show in het Scheldetheater te Terneuzen komen deze fragmenten.

Sleur                 Henkie Tankie

In december 2009 bracht Maikel Harte alweer de derde eindejaarsshow 'Stoverij de Musical' op de planken. Uit de show in het Scheldetheater te Terneuzen komen deze fragmenten.

Boeken             Ut komt ama goed        

 In december 2010 bracht Maikel Harte alweer de vierde show op de planken. Uit die show in het Scheldetheater te Terneuzen komen deze fragmenten.

Sergej   Zal 't gaan ja?         Sinterklaas            Captain Bois de Rouge

In december 2011 bracht Maikel Harte de kerstshow 'Van harte' op de planken. Uit de show in het Scheldetheater te Terneuzen komen deze fragmenten.

Lodewijk van den Berg           Andere morgen blues    Opblaaspop.              Op de Camping  

In december 2012 bracht Maikel Harte de kerstshow "Als 't aan de mayas ligt" op de planken. Uit de show in het Scheldetheater te Terneuzen komen deze fragmenten.

Ik ben een man           Meldkamer       Carola              Vijftig tinten grijs

In december 2014 bracht Maikel Harte de kerstshow "Hartekreten" op de planken. Uit de show in het Scheldetheater te Terneuzen komen deze fragmenten.

Neuken voor de vrede       Deodorant   Tussen kunst en kitsch   Kinderliedjes

In december 2016 bracht Maikel Harte de kerstshow "Roerige tijden" op de planken. Uit de show in het Scheldetheater te Terneuzen komen deze fragmenten.

Moekoeke                 Mixed dubbel Formule 1       Tennis           Den overkant

Realisatie: TiDi Graphics